Prijzen en pakketten

Puur

Puur

1,5 uur fotografie
1-5 personen
Advies in styling en gebruik cliënt closet
Zelf je beelden selecteren in een eigen online gallery
15 bewerkte beelden in hoge resolutie.

€ 315

Intens

Intens

1,5 uur fotografie
1-5 personen
Advies in styling en gebruik cliënt closet
Zelf je beelden selecteren in een eigen online gallery
25 bewerkte beelden in hoge resolutie.

€ 365

Volmaakt

Volmaakt

1,5-2 uur fotografie
1-5 personen
Advies in styling en gebruik cliënt closet
Zelf je beelden selecteren in een eigen online gallery
40 bewerkte beelden in hoge resolutie.

€ 415

Emotive Portrait

Emotive Portrait

30-45 minuten fotografie
Studio portret met daglicht
Online gallery
3 bewerkte beelden in hoge resolutie

€ 155

De pakketten zijn op basis van 1-5 personen. Een extra persoon kost € 15,-.

Wil je extra beelden bijkopen, dat kan. Deze zijn €10,- per stuk, bewerkt en in hoge resolutie.

Wanneer je een zwangerschapsshoot boekt, ontvang je 10% korting op een newbornshoot.


FAQ

Waar vind de fotosessie plaats?

Dit kan op iedere gewenste locatie. Zowel bij je thuis in je eigen vertrouwde omgeving als op een mooie buitenlocatie zoals bijvoorbeeld op het strand en in de duinen of een prachtig bos.

Wat is het beste moment van de dag om een shoot te plannen?

Het mooiste buitenlicht heb je in de ochtend als de zon net op is gekomen en in de namiddag/avond als de zon wat lager staat. Met name het gouden uurtje voor zonsondergang is prachtig licht. Het geeft een mooie warme en zachte sfeer in foto's. Voor jonge kinderen is het voor- en najaar uitermate geschikt om een shoot te plannen vlak voor zonsondergang, het is dan nog niet zo laat. Tussen 17.00 en 19.00 uur. In de zomerperiode is dit gouden uurtje rond 20.00/21.00 uur.

Wat trek ik aan tijdens een shoot?

Als je een shoot bij mij boekt dan help ik je graag met de styling. Ik denk met je mee over wat mooi op de foto overkomt en biedt een client closet aan waaruit je mooie jurken, zijden kimono's, babykleding en dekentjes in mooie naturel tinten mag lenen. Neemt gelijk dat stukje stress bij je weg.

Hoe ga je te werk? Ik kan helemaal niet poseren

Dan ben je bij mij op het juiste adres. Poseren daar doen we niet aan. Door middel van kleine opdrachtjes (bij kindjes) en aanwijzingen help ik jullie tijdens een shoot. Terwijl jullie heerlijk knuffelen, spelen en plezier maken vang ik de pure momenten met mijn camera.

Wat als het slecht weer is tijdens een buitenshoot?

Bij een buitenshoot kan het weleens gebeuren dat het weer tegenvalt. Met droog weer, ook op een bewolkte dag ( waarop je juist prachtige foto's kan maken) gaat de shoot door. Maar mocht het gebeuren dat het de dag van de geplande shoot gaat regenen of harde wind staat verzetten we de shoot en kijken we samen naar een andere geschikte datum.

Kan ik zelf mijn foto's kiezen?

Na de shoot ga ik jouw foto's met zorg bewerken. Deze selectie ontvang je in een online gallery. Hierin kies je jouw favoriete aantal foto's uit het gewenste pakket. Na afloop en na betaling van de factuur (welke binnen 5 werkdagen betaald) ontvang je jouw geselecteerde foto's in hoge resolutie, klaar om te downloaden.

Wanneer zijn de foto's klaar?

Binnen 3 dagen stuur ik je een preview van 2 tot 3 beelden. De gekozen en bewerkte beelden ontvang je binnen 4 weken. Mocht je een foto eerder nodig hebben, laat mij dit dan weten. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Hoe vind de betaling plaats?

Zodra je een keuze hebt gemaakt uit de gewenste beelden in jouw eigen online gallery stuur ik je de factuur. Zodra ik deze ontvangen heb ontvang je jouw beelden in hoge resolutie klaar om te downloaden.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met me op via mijn contactpagina. Ik beantwoord graag je vraag.

Overige informatie

Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten. De eerste 10 km (vanaf Strijen) zijn inclusief daarna reken ik € 0,35 per km.


Let's make memories