Over mij

Hi, dit ben ik, Sophia. Moeder van Thijmen (12) & Pepijn (11) en vrouw van Bert. Naast mijn passie voor fotografie ben ik stewardess, mijn kleine meisjesdroom. Dit doe ik al 21 jaar, met veel plezier. Alleen miste ik een creatieve uiting en fotografie zit al van jongs af aan in mijn bloed.

Capturing memories...

Als klein meisje kocht ik van mijn spaarcentjes een analoge camera. Nog kan ik die spanning voelen van het bekijken van de foto's na het ontwikkelen van het filmrolletje. Al snel volgde een spiegelreflexcamera. Met name tijdens vakanties fotografeerde ik veel. In oktober ( 2020) heb ik, na een duwtje in de juiste richting van mijn man, de sprong in het diepe gewaagd en mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Zo is By Sophia Photography ontstaan.

Ik prijs mijzelf gelukkig dat ik mijn kleine meisjesdroom kan combineren met mijn passie voor fotografie.


Deze twee hebben voor mij een belangrijke gemene deler, mensen een mooie beleving meegeven. De voldoening tijdens het vliegen om passagiers in de watten te leggen voelt net zo fijn als mooie pure emoties vastleggen in beeld voor mijn klanten. Dat is wat ik het liefste doe. En met liefde leg ik jou vast hoe je bent, de emotie gevangen in beeld met een mooie herinnering voor altijd.